Info

Hur skall en babykorg se ut

På önskelistan min vän mailade ut i samband med inbjudan till en ”välkomstfest” för barnet han och hans sambo fått, var det önskningen om en babykorg som fastande hos mig. Jag vet ju att vi låg i mangelkorgen när jag var liten och det skulle kännas kul att få ge dom en babykorg nu när de just blivit föräldrar. Jag vet inte riktigt hur en babykorg skall se ut nu för tiden, men det borde ju finnas en hel del olika att välja på om man går till en butik som har barnvagns accessoarer och sådant. Det skall ju kännas som en babykorg och inte se ut som en avlagd mangelkorg från tidigt 70-tal tänker jag mig. Eller så har jag helt fel och trenden är att det skall se gammalt ut? Det känns som att jag behöver lite hjälp från någon som är insatt i allt det här, så jag skall ta mig in till stan och se vad de säger i de olika butikerna. Det finns en som jag gått förbi flera gånger borta vid odenplan så jag skall gå dit och prata lite med dom om vad för babykorg man skall välja. Det skulle vara roligt om den på något vis påminde om gamla tider, men de är ju proffs på allt som har med barnrelaterade saker att göra så jag skall nog lyssna på vad dom har att säga innan jag bestämmer mig. Det skall bli riktigt roligt att få komma och träffa polaren och hans barn förövrigt! Det är flera som blivit föräldrar senaste åren och fortsätter det såhär kommer jag snart ha riktigt bra koll på allt som gäller barn.